Hoogsensitiviteit als Kracht – Carolina Bont

Hoogsentitiviteit als kracht boek

Ik als hooggevoelige vrouw op deze wereld 😉 ben ik al zo lang op zoek naar mijn manier van leven op deze wereld. Als ik om mij heen kijk dan zie allemaal mensen vo l van energie de dag door komen. En die moeiteloos alle ballen van het leven in de lucht houden.

Heel lang heb ik mij daar aan gespiegeld en heb ik geprobeerd om mij aan te passen aan de norm. Heel lang heb ik niet geweten dat ik hooggevoelig ben laat staan dat ik daar rekening mee heb gehouden. Wat het heeft mij dat gebracht. Heel veel stress en een uitputtingsslag op mijn lichaam en geest. Toen ik ook een partner kreeg en kinderen die allemaal hoog gevoelig zijn kon ik er niet meer om heen. Ik moest mijn leven omgooien en rekening gaan houden met wie ik was. Ik ben mijn hsp gaan zien waardoor ik ook meer mijzelf ging zien. En daardoor ook beter voor mijn kinderen kon zorgen en een betere partner kon zijn voor mijn man.

Door meer te zorgen voor jezelf en te onderzoeken waar je hooggevoeligheden zitten, kun je meer weerbaar worden en je krachtige punten, die er zeker zijn als je hsp bent, inzetten en versterken.

Heb heel veel boeken gelezen over dit onderwerp. Maar voor mij spong het boek van Carolina Bont er uit. Zij richt zich echt op de mogelijkheden van je gevoeilgheid zodat je het niet langer als een last hoeft te ervaren.

Een echt werkboek

Omdat het je inzicht geeft hoe je met je hooggevoeligheid om gaat en er staan heel veel oefeningen zie je zelf kan doen om je zo meer bewust te maken van jezelf en het versterken van je energie veld. De verhalen uit haar praktijdkzijn heel verhelderend en herkenbaar. Het is echt een werkboek waar je mee aan de slag kan gaan.

Voor het gemak kun je het hier vinden bij Bol.com. Dan weet je zeker over welk boek ik het heb!

Ik wens jullie heel veel lees plezer!!!

Copyright @ zoektocht.nu 2023