Hoogsensitiviteit en homeopathie

hsp

Ik heb aan Monique Brandsen-Eggink gevraagd of zij vanuit haar ogen als Klassiek Homeopaat wat wilde vertellen over zij tegen Hooggevoeligheid aankijkt. Hieronder lees je haar visie hierop:

Hoe kijk ik als (hoogsensitief) Klassiek Homeopaat naar hoogsensitiviteit?

Als je hoogsensitief bent, kan dat klachten geven. Klachten noem ik als klassiek homeopaat symptomen. Symptomen laten je zien dat er iets met je aan de hand is.

Homeopathie holtenGoed kijken en luisteren naar je symptomen is niet altijd eenvoudig, maar voor hoog sensitieve mensen vaak wel. Hoog sensitieve mensen voelen perfect aan wat hun symptoom verbetert of verslechtert. In dat geval kan homeopathie je heel goed hulp bieden. Homeopathie kan ervoor zorgen dat je op diep niveau van je symptomen kunt herstellen, ook wel helen genoemd.

Met homeopathie kan ik acute klachten behandelen, maar ook chronische en zelfs diverse chronische klachten die naast elkaar bestaan.

Hoe behandel ik je symptomen? Kom daarvoor naar mijn website: www.homeopathieholten.nl

De Praktijk van Monique in Holten

De Praktijk van Monique in Holten

Read More
Copyright @ zoektocht.nu 2023